Masaj

 

Tratamente de relaxare, antistress

 

Masaj clasic(suedez)

Masajul clasic (suedez) este un tratament uzual in intreaga lume. Prin manevre de efleuraj, framantare, tapotament, frictiune, presiuni si vibratii, cu ajutorul uleiurilor aromatice florale, masajul elibereaza tensiunea musculara , mobilizand mecanismele interne de deblocare si curatare ale organismului, conferind o inegalabila stare de relaxare fizica si psihica.

PRET 80RON/50min
PRET 40RON/25min

Masaj terapeutic si sportiv

Acest tip de masaj pe care ti-l oferim incalzeste si relaxeaza musculatura si optimizeaza capacitatea de miscare. Un tratament preventiv, cu manevre si tehnici speciale, ce contribuie la diminuarea riscului de accidente musculare sau ligamentare si asigura un tonus optim organismului tau.

PRET 80RON/50min
PRET 40RON/25min

Masaj cu aromaterapie

Lavanda, Grapefruit, Ylang Ylang, Iasomie, Trandafir, Santal sau Mandarina – un rasfat total, intruchipat de un masaj tonifiant sau relaxant cu uleiuri aromatice, pe corp. Ce-ti poti dori mai mult pentru a scapa de stress sau pentru a-ti armoniza si incarca organismul cu energia naturii ?

PRET 80 RON/50min

Masaj pentru femei gravide (masaj pentru viitoare mame)

Cele noua luni de sarcina sunt o taina si o minune in acelasi timp: doua inimi pulsand in acelasi corp! Prin presiunea atingerii, masajul optimizeaza legatura dintre mama si fat…

PRET 80 RON/50min

Masajul cu pietre calde sau terapia geotermala

Caldura vindecatoare patrunde lent in masa musculara oferindu-ti o senzatie inedita… Pietrele de pozitie sunt plasate pe punctele si meridianele energetice importante, exercitand o presiune calda, constanta, in timp ce corpul este masat cu alte perechi de pietre si cu uleiuri aromate, avand efect profund relaxant si odihnitor.

PRET 110RON/55min