Toate tratamentele noastre sunt special concepute pentru restaurare, recuperare și relaxare.

Mai jos veti regasi toate tratamentele noastre de care va puteti bucura in salonul nostru.
Relaxare
Infrumusetare

Bun venit la

Mandara

Center

Remodelare

Tratament facial

Masaj

Masaj clasic (suedez)

Masajul clasic (suedez) este un tratament uzual in intreaga lume. Prin manevre de efleuraj, framantare, tapotament, frictiune, presiuni si vibratii, cu ajutorul uleiurilor aromatice florale, masajul elibereaza tensiunea musculara , mobilizand mecanismele interne de deblocare si curatare ale organismului, conferind o inegalabila stare de relaxare fizica si psihica.
PRET 100RON/50min
PRET 50RON/25min

Masaj terapeutic si sportiv

Acest tip de masaj pe care ti-l oferim incalzeste si relaxeaza musculatura si optimizeaza capacitatea de miscare. Un tratament preventiv, cu manevre si tehnici speciale, ce contribuie la diminuarea riscului de accidente musculare sau ligamentare si asigura un tonus optim organismului tau.
PRET 100RON/50min
PRET 50RON/25min

Masaj cu aromaterapie

Lavanda, Grapefruit, Ylang Ylang, Iasomie, Trandafir, Santal sau Mandarina – un rasfat total, intruchipat de un masaj tonifiant sau relaxant cu uleiuri aromatice, pe corp. Ce-ti poti dori mai mult pentru a scapa de stress sau pentru a-ti armoniza si incarca organismul cu energia naturii ?
PRET 100RON/50min

Masaj cu pietre calde sau terapia geotermala

Caldura vindecatoare patrunde lent in masa musculara oferindu-ti o senzatie inedita… Pietrele de pozitie sunt plasate pe punctele si meridianele energetice importante, exercitand o presiune calda, constanta, in timp ce corpul este masat cu alte perechi de pietre si cu uleiuri aromate, avand efect profund relaxant si odihnitor.
PRET 120RON/55min

Mandara Center