Impachetari cu parafango

Unul dintre cele mai impresionante tratamente, ce a reuşit să ne uimească cu efectele lui vizibile chiar dupa prima şedinţă este tratamentul cu parafango de la ANESI cu efecte benefice nu numai pentru frumuseţe, cît şi pentru sănătate. Tratamentul cu parafango realmente remodelează silueta, regenerează, detoxifică, exfoliază, hrăneşte şi relaxează pielea. După eliminarea toxinelor din piele, aceasta rămâne cu un aspect moale şi catifelat, totodată este plăcut şi revigorant.
Rezultate
După prima şedinţă se observă o diminuare a celulitei, pielea este mult mai fină şi mai elastică; vergeturile se ameliorează dupa 3 şedinţe intensiv! Dupa 10 – 12 şedinte se poate vorbi de o scădere pâna la 5 – 8 cm în circumferinţă. Nu uitaţi că rezultate tratamentului diferă pentru fiecare persoană în parte, deoarece nu toate organismele reacţionează identic.
Beneficiile împachetarilor cu parafango
Eliminarea pâna la 30% a celulitei dupa 12 – 14 şedinţe intensive, ( eliminarea rapidă a cojii de portocală), ajută la pierderea în centimetri de pe şolduri, coapse, gambe, ajută la remineralizarea ţesuturilor, detoxifica şi tonifică zonele afectate, activează circulaţia sangvină şi reglează permeabilitatea capilarelor, elimină apa reţinută în corp, asigura aport de minerale şi oligoelemente ce catifelează pielea şi redau elasticitatea pielii, reduce vizibil vergeturile şi ameliorează eventualele dureri de articulaţii.
Atenţie!
Şedinţele trebuie efectuate intensiv de 3-5 ori / săptamană, iar după obţinerea rezultatelor dorite, o şedinţă la 8 – 10 zile este suficientă. Rezultatele încep să fie vizibile chiar şi după prima şedinţă. Dacă tratamentele sunt dublate de miscare si un regim alimentar fară excese, procesul va fi extraordinar! După fiecare tratament vă recomandăm să consumaţi cât mai multe lichide pentru rehidratarea şi dezintoxicarea organismului.
Recomandări
Tuturor gradelor de celulită, persoanelor cu vergeturi foarte evidente; persoanelor cu picioare groase şi depuneri excesive de grăsime plus celulita pe şolduri; chiar şi gravidelor însa numai pe picioare.
Contraindicaţii
Persoanelor cu varice foarte pronunţate, persoanelor care sufera de boli cardiace grave.
Parafango este un amestec special, compus din nămol cu alge marine (alge şi apa de mare care previn retenţa de apă), parafina (reţine căldura), oligoelemente (săruri minerale care redau elasticitatea pielii) şi cafeina (stimulează circulaţia venoasă si limfatică).
Un amestec de parafina si namol bogat in minerale. Tratamentul este conceput sa actioneze asupra principalelor cauze ale retentiei de lichide si asupra celulitei. Efectele sunt imediate si acestea sunt: lipolitic, antiedem, activarea circulatiei, reglarea permeabilitatii capilare. Actiunea acestui tratament este de:
  • Pierderea in centrimetri;
  • Celulita;
  • Inainte si dupa liposuctie;
  • Dupa nastere;
  • Relaxare/Tonifiere a pielii;
  • Pentru musculatura incordata si tensionata.

Preț: 90RON/ 40 min

Mandara Center