Lipo Laser

Ce înseamnă LipoLaser?
LipoLaser este un tratament sigur, non-invaziv si nedureros pentru eliminarea grasimii localizate si conturarea unui corp frumos. Persoanele care au dificultati in a scapa de unele zone, precum aripioarele sau colaceii, pot cu ajutorul LipoLaser-ului sa reduca semnificativ aceste probleme dupa doar cateva tratamente. Diodele laser actioneaza extern asupra tesutului adipos, prin piele, fiind necesare 30-50 de minute pe zona de tratament.
Rezultatele sunt vizibile atat in masuratorile de circumferinta, cat si in gradul de conturare a corpului in zona tratata, dar mai ales in coeficientul de masa grasa corporala, care se diminueaza semnificativ.
CE INSEAMNA SLIM LIGHT LASER ZENTISSE?Mai mult de 200 fasciculi laser care actioneaza concomitent pe doua lungimi de unda pentru a penetra in profunzime si a topi grasimile atat pe cele superficiale cat si pe cele profunde. Studiile clinice au inregistrat o medie o reducere de 8,9 cm in zona abdomen, coapse si solduri in urma unui program de 2 saptamani. Pazii emit nivele joase de energie laser (Mitsubishi Diodes) care stimuleaza celulele grase fara sa afecteze in nici un fel pielea. Trimit semnalul pentru eliberarea trigliceridelor stocate in acizi grasi liberi spre a fi eliminate din organism. Acest process de eliberare a acizilor grasi este de fapt un raspuns natural al organismului atunci cand acesta are nevoie sa foloseasca surse de energie stocate (sa le transforme in energie).Noua tehnologie SlimLight ce combina doua tipuri de laser la rece  cu lumina rosie vizibila (658 nm & 980 nm), functioneaza  stimuland atat mitocondriile celulelor adipoase, cat si receptorii membranei adipocitara Alpha si Beta, care stimuleaza la randul lor producerea enzimei lipasa. Aceasta enzima se ocupa de fragmentarea trigliceridelor. Trigliceridele, ce ocupa un procent de 95% din adipociti, se impart innauntrul moleculei de grasime in acizi grasi liberi, glicerol si apa, trecand in exterior prin peretele celular pentru a fi expulzati de catre organism.Rezultatele laserului de slăbit SLIM LIGHT LASER ZENTISSE
Rezultatele sunt vizibile de la prima  sedinta, dar se recomanda un ciclu de 3-6 saptamani cu doua sedinte/saptamana.
Se pierde minim 1 cm/ sedinta (30 min) dar in medie s-a observat pierderea a 2-4 cm/ sedinta in zona abdominala. Procentual, imaginile ecografice arata diminuarea cu pana la 30% a stratului de grasime tratat.
Cum decurge un tratament cu SLIM LIGHT LASER ZENTISSE ?
Tratamentul cu Laser tip SlimLight Zentisse este foarte confortabil, relaxant, sigur, neinvaziv, nedureros si nu presupune riscuri de nici un fel sau timp de recuperare dupa tratament. Echipamentul are 12 pazi (8 mari pentru zone extinse, 4 mici pentru zone greu accesibile) care se monteaza pe zonele dorite. Durata unui tratament este de 30-50 minute.
Contraindicații!
Probleme hepatice, boala Raynaud, alergie, crioglobulinemia, hipoproteinemie, degeraturi severe, diabet, epilepsie, sarcina, alaptare, boli tiroidiene, cei aflati sub tratament radioactiv .

Pret:

100 LEI – 40 min Lipolaser

Mandara Center